فایل آموزشی شامل موارد زیر می باشد :
لاشه های مرغ باید دارای ویژگی های زیر باشد :
پوست بدن : ...........
لاشه های اسکلتی ...............
استخوان های اسکلتی : ..........
بو ..........
علائم فساد لاشه ی مرغ >: ......
موارد غیر طبیعی در لاشه های مرغ ............
ویژگی های شیمیایی لاشه مرغ ...........
خمیر مرغ
آلایش خوراکی مرغ شامل : دل جگر سنگدان
آلایش خوارکی مرغ منجمد
تخلفات و تقلبات بهداشتی در عرضه گوشت و آلایش خوراکی مرغ
و ........... بسیاری موارد دیگر
شامل 22 صفحه فایل PDF
جهت دانلود کامل بهداشت فرآورده های دامی (گوشت مرغ) در انتهای صفحه پس از وارد کردن ایمیل و شماره تماس گزینه پرداخت و دانلود را انتخاب کنید.
پس از اتصال به درگاه امن بانکی شما تنها با پرداخت 2500 تومان قادر به دانلود فایل خواهید بود.
پس از پرداخت وجه شما قادر به دانلود خواهید شد. همچنین فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد.
در صورت بروز هرگونه مشکل با بخش پشتیبانی در ارتباط باشید.