مرکز معرفی و فروش محصولات اینترنتی مکاتبه

دانلود رایگان,فروش اینترنتی , کتاب الکترونیکی , فروشگاه دیجیتال

مرکز معرفی و فروش محصولات اینترنتی مکاتبه

دانلود رایگان,فروش اینترنتی , کتاب الکترونیکی , فروشگاه دیجیتال

دانلود رایگان طرح توجیهی افق های نوین ICT اشتغال 1396

دانلود طرح توجیهی افق های نوین ICT اشتغال 1396

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 8

 

افق های نوین ICT در کارآفرینی و اشتغال

صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) ، امروزه افق های نوینی در کسب و کار و اشتغال زایی مولد ایجاد کرده که همگی ، در توسعه پایدار (sustainable Development) در دهکده جهانی (Global Village) نقش مهمی ایفا کرده است .

صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) ، امروزه افق های نوینی در کسب و کار و اشتغال زایی مولد ایجاد کرده که همگی ، در توسعه پایدار (sustainable Development) در دهکده جهانی (Global Village) نقش مهمی ایفا کرده است . عصر سایبر (Cyber age) که امروزه مرزهای فیزیکی را در نوردیده است و چهره ای جدید از دنیای ارتباطات و اطلاعات را فرا روی ساکنان شش میلیارد نفر کره خاکی قرار داده است ، نمونه عینی عصری است که آلوین تافلر ، از آن به نام انقلاب ارتباطات (Third Wave) یاد می کند. جامعه شناسی جامعه اطلاعاتی جهان ما را به این حقیقت رهنمون می کند که دیجیتالی شدن مولفه های موثر در زندگی بشر امروزی ، اعم از تجارت ، بازاریابی ، آموزش ، اطلاع رسانی و ارتباطات و حتی حمل و نقل ، یک واقعیت غیر قابل انکار است که مرحله گذار از سنت به مدرنیسم دیجیتالی را نوید می دهد. فناوری اطلاعاتی و ارتباطی روز ، به عنوان یک صنعت در حال توسعه و پیشرفت ، نقش فوق العاده ای در توسعه زیر ساخت های فرهنگی ، اقتصادی و علمی و حتی سیاسی کشورهای مختلف جهان داشته است . یکی ازاین زیر ساخت ها ، حوزه کسب و کار می باشد که برای همه کشورهای جهان ، به عنوان یک سمبل رفاه و پیشرفت تلقی می شود. فناوری اطلاعات را می بایست ، قوی ترین صنایع در اشتغال زایی دانست. کم تر صنعتی در دنیا به اندازه این صنعت ، در کاهش سطح بیکاری در ملل جهان و ارتقای درآمد ملی نقش تاثیر گذاری داشته است . اشتغال زایی مولدی که کسب و کار الکترونیکی (ICT based works) در جامعه امروزی دنیا ایجاد کرده است ، فرصتی برای به کار گیری افراد مختلف با سطوح دانش و تخصص در نقاط مختلف جهان و در داخل کار گروه های تیمی شبکه ای است . اکنون دیگر لازم نیست ، شرکتهای ساختمانی برای مشاوره طراحی و معماری ، مسافت ها را طی کنند. محیط های الکترونیکی و پایگاه های اطلاع رسانی تیم های مشاور طراحی در اقصی نقاط جهان ، زمینه های تبادل ایده ها و افکار را در team work های گوناگون فراهم می کنند و از طریق پهنه جهانی وب ، تبادل اطلاعات ، صورت می گیرد. این مساله برای خرید ، فروش ،مشاوره ، بازاریابی ، آموزش نیز صادق است . بازاریابی و آموزش الکترونیکی (e learning & e marketing) افق های جدیدی در اقتصاد و دانش ایجاد کرده است . مدرسه های اینترنتی بسیاری هم اکنون در وب فعالیت می کنند و دانشجویان ان ها ار اقص ینقاط کره خاکی می باشند. در کشور ما نیز دانشگاه مجازی علم و صنعت www.elaerning iust.ir و دانشگاه علوم حدیث www.hadith.ac.ir دراین حوزه فعالیت می کنند. این دانشگاه ها می توانند زمینه همکاری با اساتیدی که می توانند از طریق یک تعامل الکترونیکی دو سویه ، با دانشجویان ارتباط برقرار کنند و به ان ها اموزش دهند را فراهم کند و زمینه یک کارآفرینی الکترونیکی را خلق کنند. فروشگاه های تجارت الکترونیک و بانک های سرویس دهنده خدمات پول الکترونیک مانند پارسیان و سامان ، در تقویت پتانسیل تجارت الکترونیک در کشور و رشد کارآفرینی دیجیتالی ، موثر هستند. انتظار می رود پایان برنامه ۵ ساله چهارم توسعه کشور ، آغازی برای ارتقای شکوفایی علمی و صنعتی و اقتصادی کشور در سال های آینده در راستای سند چشم انداز بیست ساله باشد. فراموش نکنیم که بیش از دو سال از سند راهبردی گذشته است .

● کاریابی اینترنتی و کارآفرینی دیجیتالی

پیدا کردن شغل در دهکده جهانی هزاره سوم، کار آسانی است. البته اگر قبول کنید که کاریابی در این دوران، نیازمند استفاده از قابلیت های ارتباطی و اطلاع رسانی همین عصر است. اگر بخواهید روش های سنتی کاریابی و پیدا کردن یک شغل مناسب را دنبال کنید، شاید چند هفته سرگردان باشید و تنها صفحه نیازمندی های چند نشریه یا مراجعه به شماری آژانس کاریابی شهری، شما را ارضا کند. به هر حال هر کس روش خاصی را پی می گیرد. اما بهترین روش ها کدام است، مسئله ای که در این گزارش به آن خواهیم پرداخت.

▪ شغل مبتنی بر وب

کارفرمایان اینترنتی، شرکت هایی هستند که با تعریف شغل های خاصی که مبتنی بر وب است، کارمندان مختلفی را براساس موضوع پروژه جذب، و از آنها در مدت و روش خاص، بهره برداری می کنند. معمولاً این مراکز، روند کاری خود را در شبکه وب و از طریق آن دنبال می کنند به گونه ای که برخی مذاکرات و حتی گردش های مالی و حقوقی پرسنل نیز، از طریق وب با کارت های الکترونیکی و ویدئو کنفرانس های دیجیتالی، پیگیری می شود. روش مدیریتی کارفرمایان اینترنتی، تا حدی شبیه روش مدیریتی خاصی است که از آن به عنوان شیوه مدیریت ماتریسی نام می برند. در روش مدیریت ماتریسی، هر کاری براساس نوع پروژه و نوع وظیفه افراد تعریف می شود و پس از پایان هر پروژه، ممکن است، افراد تحت استخدام، یا در جایی دیگر به کار گمارده شوند یا به طور کل، از کار بر کنار شوند و قرارداد آنها پایان یابد. در روش مدیریت ماتریسی، عدم تمرکز و سلسله مراتب مدیریتی به مقیاس روش های سنتی رعایت نمی شود و هدف مداری کامل در آن مورد نظر است. مدیریت بر مبنای هدف یا (Management by Objective) که پیتر دراکر به آن معتقد است، در این نوع مدیریت محسوس است. کارفرمای اینترنتی، به مکان انجام کار، حالت زمانی و مکانی کارمندان خود، کاری ندارد و تنها نتیجه فرآیند کاری هر تیم را، از مدیر آن تیم درخواست می کند. به این نوع کارفرمایان، کارآفرینان دیجیتالی می توان اطلاق کرد. مفهوم Digital Entrepreneurship، آن نوع کارآفرینی در نظر گرفته می شود که با استفاده از ابزارهای آی تی، شغلی مرتبط با زمینه های آی تی را تعریف و در ظرف سایبرنتیکی وب، آن را پوشش و انجام می دهد. مسائلی در زمینه تجارت الکترونیک، طراحی و توسعه صفحات وب، مدیریت الکترونیکی پروژه، آموزش از راه دور و مسائل مربوط به آن، روابط عمومی الکترونیکی، مسائل مربوط به دولت الکترونیک، بازی های اینترنتی، کنفرانس های اینترنتی و مثال های متعدد دیگر، به عنوان مولفه


http://zabanha.sellfile.ir/images/3box.png

خرید+دانلودرایگان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.