فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 27
فهرست مطالب
مقدمه : 2
مگر بقیه الله خلاف می فرمایند؟! 3
توجه حضرت به فتوای مراجع 4
راهنمایی به دعای عبرات و خلاصی از زندان 4
کمک آن حضرت در تکمیل کتاب 5
سواربرمرکب نور 6
شیخ حر عاملی و عنایتی از امام زمان (ع) 7
عنایتی دیگر به شیخ حر عاملی 8
« طی الارض به برکت امام زمان (عج)» 9
«دستوراتی برای گشایش امور» 12
هم سفره ی حضرت 13
«مصاحفحه با حضرت حجت » 14
«عطای انگشتر به میرزای شیرازی» 15
«حواله ای به میرزا ی شیرازی » 16
(توجه حضرت (ع) در ماجرای تنباکو) 17
امام زمان در منزل مرحوم قزوینی » 19
«در راه زیارت پیشوای شهیدان » 21
« ایران وعنایت ویژه ولیعصر » 23
« عنایت امام زمان (ع) به آیه الله لاری » 24
« به علمدار کربلا متوسل شوید » 24
«حضرت حجت در تشییع آیه الله گلپایگانی » 25
پاورقی 26
منابع : 26
مقدمه :
الحمدالله العالمین و صلی الله علی محمد و آله المعصومین المکرمین سلما علی سیدنا و مولانا صاحب العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و جعلنا من اعوانه و انصاره و السلام علی جمیع اخواننا المومنین و اللعن علی اعدائهم اجمعین الی یوم الدین .
الهم ادنی الطاعه الرشید و الغزه الحمید و اکحل ناظری بنظره منی الیه و عجل فرجه و سهل مخرجه و واسع منهجه و اسلک بی محجته و انفذ امره . اشدد و اعمر اللهم به بلاک و امی به عبادک
اعتقاد راسخ ما شیعیان بر آن است که تمام برکات هستی و ادامه ی حیات عالم و آدم و سایر موجودات در سایه ی وجود مقدس و با برکت ولی عصر , حجه بن الحسن المهدی است و اگر آن وجود گرامی در کره ی زمین نباشد تمام هستی نابود گشته و از بین خواهد رفت . چنانچه در بیان نورانی اهل بیت وارد شد که :« لولا الحجه لساخت الارض باهلها »یعنی اگر وجود حجت الهی نباشد زمین اهلش را فرو خواهد برد. هم او که وجود مبارکش در پس پرده ی غیبت همچون پشت ابر , نور و برکت مایه بقای دین و مذهب بشریت است و پس از ظهور خود به امر و مصلحت الهی , جهان را پر از عدل و داد می کند .
از جمله مسائلی که همواره مورد بحث و گفتگو بوده است امکان ملاقات با وجود نازنین آن بزرگوار در زمان غیبت کبری است . عده ای با تمسک به توقیع مبارکش به علی بن محمد سمری چهارمین نایب خاص حضرت در عصر غیبت صغری , امکان ملاقات را مردود دانسته و خود را مامور به تکذیب مدعیان ملاقات می دانند
ولی همان طور که بسیاری از علمای شیعه تصریح فرمودند این توقیع در رد مدعیان دروغین نیابت خاص در عصر غیبت کبری است و انسانهای خود ساخته و مهذب و نتقی ممکن است در سایه قد است نفس و طهارت روح و خود سازی و اعمال شایسته خود به فیض عظمای ملاقات با آن وجود مقدس نائل گردند
شکی نیست که همه ی ما تحت توجهات امام زمان قرار داریم و اعمال روزمره ی ما تحت نظر آن بزرگوار قرار دارد و همان طور که می دانیم هیچ یک از اعمال ما از نظر آن حضرت پنهان نیست و همواره زندگی ما تحت توجه آن بزرگوار می باشد
اما علمای دین و مراجع تقلید که سکاندار هدایت و مشعلداران نور و راهنما و توجه دهنده ی مردم به وجود مقدس بقیه الله و نائبان به حق آن حضرت در عصر غیبت کبری می باشند , مورد توجه خاص آن حضرت قرار دارند و وجود مقدسش همواره هادی و راهنمای آنان در مسیر هدایت خلق می باشند و آنچه در این تحقیق می خوانیم مواردی از توجهات ویژه آن حضرت به این برگواران است .
مگر بقیه الله خلاف می فرمایند؟!
مرحومه حجه الاسلام سید محمد کوثری نقل کردند :
یک روز من منزل آقای فاضل لنکرانی از استادان حوزه ی علمیه قم بوده و یکی از فضلای مشهد هم آنجا بودند . ایشان به نقل از یکی از دوستانشان تعریف کردند که :
در نجف اشرف در خدمت امام خمینی بودم و صحبت از اسیران به میان آمد . من گفتم : این چه فرمایش های است که در مئرد بیرون کردن شاه از ایران می فرمایید؟ یک مستاجر را نمی شود از خانه اش بیرون کرد , آن وقت شما می خواهید شاه مملکت را بیرون کنید ؟
امام سکوت کردند , من فکر کردم شاید عرض بنده را نشنیده اند . سخنم را تکرار کردم . امام بر آشفتند و فرمودند : «فلانی ؛ چه می گویی ؟ مگر حضرت بقیه الله امام زمان صلوات الله علیها , به من خلاف مب فرمایند ؟! شاه باید بیرون برود !»
و همان شد که شاه از مملکت بیرون رفت . می بینم که ایشان چنین پیوندی با حضرت بقیه الله داشتند و اگر این طور نبود وضوح پیش نمی آمد!
توجه حضرت به فتوای مراجع
در زمان شیخ مفید شخصی از روستایی به خدمت ایشان رسید و وسالی کرد : زنی حامله فوت کرده و حملش زنده است ؛ آیا باید شکم زن را شکافت و طفل را بیرون آورد یا این که به همان حال او را دفن کنیم ؟ شیخ فرمود : با همان حمل (طفل) زن را دفن کنید .
آن مرد برگشت , ولی متوجه شد که سواری از پشت سر می تازد و می آید . وقتی یزدیک او رسید , گفت :« ای مرد ؛ شیخ مفید فرمودند: شکم آن زن را شکافته و طفل را بیرون آوردید بع زن را دفن کنید .» مرد روستایی همین کار را انجام داد . پس از مدتی ماجرای آن سوار را برای شیخ تعریف کردند. ایشان فرمودند : من کسی را نفرستاده بودم . معلوم است که آن شخص حضرت صاحب الزمان بودند .
حال که مادر احکام شرعی اشتباه می کنیم , بهتر است که ما فتوا ندهیم ؛ لذا در خانه ی خود را بست و بیرون نیامد , اما از ناحیه ی مقدسه حضرت صاحب الزمان توقیعی صادر شد که بر شما است فتوا دادن و بر ماست که نگذاریم شما در خطا واقع شوید .
با این صدور , شیخ مفید بار دیگر بر مسند فتوا نشست . نگارنده می افزاید : توقیعات دیگری هم از ناحیه ی آن حضرت برای شیخ مفید صادر شد که در کتب مختلفی در آن اشاره کرده است .3
راهنمایی به دعای عبرات و خلاصی از زندان